Pasta
med stekt fläsk, svamp och spenat
Pasta med stekt fläsk, svamp och spenat
Ingredienser
- 1,5 kg - Tulip Stekfläsk
- 1 dl - Matolja
- 3 dl - Olivolja
- 1,5 kg - Champinjoner (klyftade)
- 1,5 kg - Gul lök (strimlad)
- 1,5 kg - Spenat (färsk)
- 3 dl - Vitlök (tunt skivad)
- 3 dl - Kruspersilja (hackad)
- 1 dl - Balsamicovinäger (vit)
- 20 port - Pasta (tex: casarecce)
- 7,5 kg - Tulip Stekfläsk
- 5 dl - Matolja
- 1,5 l - Olivolja
- 7,5 kg - Champinjoner (klyftade)
- 7,5 kg - Gul lök (strimlad)
- 7,5 kg - Spenat (färsk)
- 1,5 l - Vitlök (tunt skivad)
- 1,5 l - Kruspersilja (hackad)
- 5 dl - Balsamicovinäger (vit)
- 100 port - Pasta (tex: casarecce)
Gör så här
Pasta:
Strimla fläsket och stek det knaprigt i oljan. Låt fettet rinna av. Stek svamp, lök och vitlök på hög värme i olivoljan. Rör i fläsket och pastan, låt det bli ordentligt varmt. Vänd i spenaten och smaksätt med persilja och vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.
Till servering:
Servera pasta med nyhackad persilja.