Hem Om oss

 

 

På Danish Crown Professional arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vårat sortiment och erbjuda våra kunder nya och spännande produkter för en god och varierande matsedel.

 

 

Vi på Danish Crown Professional värnar om våra kunder och vi vill göra vårt sortiment så bra som möjligt för er. Förutom att leverera produkter av högsta kvalitet, kan vi även erbjuda ett brett sortiment med noga utvalda ingredienser. Vi är glada att kunna presentera flertalet artiklar i vårt sortiment utan allergener i recepturen.

Utan allergen i receptur = Utan allergener i recepturen

 

Baconspecialister

Med mer än 108 år av kvalitetsbacon kan Tulip stolt titulera sig som baconspecialister. Vi har idag en produktion på runt 52.000 ton bacon, vilket gör oss marknadsledande på bacon i flera av de länder där Tulip är verksamma. Kvalitet, smak och perfekt sälta.

Vi på Tulip vet att bacon är så mycket mer än bara bacon. Som baconspecialister är vi stolta över att alla Tulips baconprodukter alltid görs på råvara av högsta kvalitet. Tulips bacon tillverkas genom att köttet först saltas, sen torkas och röks över bokved tills smaken är perfekt.