Hem Inspiration

Inspireras genom våra magasin! 

Läs direkt i webbläsaren eller ladda ned.

Hämta inspiration i Lunchmagasinet! 

På Tulip strävar vi alltid efter att göra en skillnad för dig. Och i detta arbetet har vi nu tagit fram ett Lunchmagasin. Lunchmagasinet är en inspirationsfolder som består av 5 recept för 4 av Tulips lunchklassiker- sidfläsk, schnitzel, skinkstek och pannbiff.

Recepten är beräknade på 20/100 portioner och har en bredd för att skapa en varierande, rolig och spännande matsedel.

 

Baconvärlden

Tulip är “Baconspecialisten sedan 1912” därför är vårt mål att producera alla typer av bacon och alltid utveckla tillverkningen av bacon med nya kött- och icke köttråvaror.

Baconmagasinet

Hitta din baconfavorit och få krispig kunskap om våra produkter! Här finner du tips och tricks på hur du kan använda bacon och goda recept att inspireras av.

Tender Pork magasin

Här finner du mer information om våra Tender Pork produkter. Tender Pork och Beef är koncept framtagna för att du skall kunna erbjuda dina gäster vällagat, extra mört och saftigt kött varje gång. 

FärsBuffé Magasinet

Vi har fått inspiration från medelhavet åt flera av våra produkter. Läs mer om hur vi influeras av smaker från världen och få menyinspiration till dina egna serveringar!

Café Magasinet

Få inspiration kring hur våra produkter kan användas för att skapa smakrika rätter till din cafémeny! Flera härliga recept med utvalda produkter från hela vårt sortiment.

Filling och Topping

Vi erbjuder ett gediget sortiment av toppingprodukter. Få tips om hur du kan minska matsvinn och samtidigt få en ekonomisk fördel, inspireras av våra goda recept och läs mer om några av våra populära toppings.

Slow Cooked - färdigriven

Se hela Slow Cooked sortimentet inklusive två läckra recept med nyheten färdigriven pulled pork. Nu blir det ännu enklare att servera Slow Cooked!

Slow Cooked

Nu lanserar vi pulled turkey!
Gjort av magert kalkonlår. Mild fin smak! Recepten är utvecklade efter nordiska idéer och smaker, där kvalitet, nytänkande och optimalt utnyttjande av råvarorna går hand i hand. Smaklig måltid!

Pulled Pork

Mört och smakfullt med långtidslagat griskött. Tulip Foodservice lanserar nu pulled pork för det moderna köket i en mer funktionell variant, där köttet endast behöver.

Pulled Pork

- en timma i ugnen och den är klar att servera! 
Tulip Foodservice lanserar nu pulled pork för det
moderna köket i en mer funktionell variant, där köttet endast behöver.

Hamburgermagasinet

Vi hjälper dig att skapa en kreativ och trendig meny med våra sliders, Angus och slow cooked hamburgare! Läs mer om våra succéprodukter och inspireras av goda recept och smakvarianter.