Hem Nyhetsforum Fastfood & Café Göteborg 2019

Fastfood & Café Stockholm 2019 - bacon, tävlingar och inspiration tillsammans med Tulip Foodservice

Möt oss på Nordens största fastfood & cafémässa 11-12 september

Vill ni komma förbi och hälsa på oss? Klicka på länken så bjuder vi på entréen! 

-> Klicka här för fri entré

Vi vill ha möjligheten att träffa professionella aktörer inom branschen för att kunna diskutera trender i marknaden, visa upp våra nyhetskoncept och förhoppningsvis skapa fler kontakter. Ett perfekt tillfälle är under Easyfaires mässa Fastfood & Café, där människor inom branschen samlas och inspireras tillsammans. 

Under mässan kommer vi att visa upp fördelarna med vår nya konceptlansering av förstekt bacon, där vi tagit fram ett sortiment med fyra differentierade produkter. Vi kommer även att bjuda på produkterna, för att besökarna ska få matupplevelsen direkt på plats.

På Tulip strävar vi alltid efter att göra en skillnad för dig. Och i detta arbetet har vi nu tagit fram ett Lunchmagasin. Lunchmagasinet är en inspirationsfolder som består av 5 recept för 4 av Tulips lunchklassiker- sidfläsk, schnitzel, skinkstek och pannbiff. Recepten är beräknade på 20/100 portioner och har en bredd för att skapa en varierande, rolig och spännande matsedel. 

Träffa oss gärna i vår monter K:01 för att ställa frågor, diskutera marknadstrender, prata om Luchmagasinet, testa vårt bacon eller få mer information om vårt breda sortiment! 

Det kommer även att finnas en härlig överraskning i vår monter - besök oss för att få veta mer!

 

Hoppas att vi ses på Åbymässan i Göteborg. Dörrarna öppnar kl.10:00! 

15-07-2019